Skip to main content

1. Îți faci griji cu privire la cantitate și nu la calitate

Da, frecvența este importantă. Dar este inutil să postezi de trei ori pe săptămână și să nu spui nimic. Cel mai bun lucru este sa iti ocupi suficient timp pentru a analiza bine despre ceea ce urmează să scrii (asigurându-te că subiectul se potrivește cu stilul și subiectul blogului), investighează dacă este ceva care poate interesa cu adevărat publicul și apoi colectează informațiile extrem de bune, scrie-le într-un mod care să fie foarte atractiv pentru toți cei care o vor citi.

2. Uită povestirea

Nu contează dacă subiectul, de exemplu, este segmentarea în Facebook Ads. Deși este un subiect complex și educațional, poți profita de narațiunea vizuală sau povestire pentru a o explica pe baza experienței tale utilizând sistemul de publicitate al platformei.

Deși lumea digitală evoluează și modul de partajare a conținutului, de asemenea, mulți au încă teoria scrisului serios și foarte formal. Și nu este nimic mai departe de adevăr. Trebuie să știm să spunem povești și trebuie să profităm de ocazia pe care ne-o oferă materialul audiovizual pentru a face acest lucru. Publicul este atras mai mult de un video și înțelege mai ușor conținutul.

3. Scrie fără oprire, fără oprire să gândești!

Uite ce ni se întâmplă uneori, scriem și scriem  și nu este nimeni care să ne oprească. Dar este adevărat că trebuie să ne oprim și când ne oprim, să ne asigurăm că ceea ce scriem are sens. Pentru că, în multe ocazii, uitându-ne la el din partea de a fi public sau cititor, citind un titlu nu găsim ceea ce căutam atunci când verificăm paragrafele.

optimizare seo

4. Nu te gândești la experiența utilizatorului

Așa cum am explicat mai devreme, trebuie să te pui întotdeauna în locul cititorului. Că linkurile voastre redirecționează către locul în care spun, că videoclipurile YouTube pe care le selectezi sunt corecte, că butoanele îndeplinesc funcțiile pentru care au fost desemnate.

De exemplu, dacă butonul spune „descărcați cartea electronică a strategiei de marketing prin e-mail”, nu ar trebui să te trimită să descarci orice alt șablon sau resursă care nu are nicio legătură cu aceasta.

5. Repeta conținutul

Ai rămas fără idei? Ei bine, începe să faci activități care îți stimulează creativitatea pentru a obține mult mai multe. În DEEP VIEW MARKETING, pornim de la teoria obținerii multor conținuturi dintr-o singură idee, dar nu înseamnă că vom repeta articolul, nu. Trebuie să înveți doar cum sa îl variezi. Dacă ai scris deja un blog despre „ce este TikTok For Business”, scrie ulterior un alt articol despre „strategiile pe care le poți implementa pentru a face publicitate pe TikTok For Business”. Haide, poți avea mii de idei de exploatat! 

Nu permiteți acest tip de greșeli de blog.

 

6. Neglijarea SEO și a descrierilor

Dacă neglijăm acest lucru, nimeni nu va găsi acel articol pentru care ai muncit atât de mult. SEO este instrumentul care te va ajuta să te poziționezi mai bine în motoarele de căutare. La fel de important este redactarea(copywriting), scrie un copy atractiv și fă-i să dea click pe articolele tale.

Succesul nu consta în a nu comite greșeli,ci a nu comite o greșeală a doua oară

Josh Billings

Leave a Reply