Skip to main content
Conectand branduri si idei

Creativitatea

În general, atunci când vorbim despre creativitate, tindem să credem că este ceva foarte departe de activitatea noastră zilnică. Este posibil să credem că creativitatea este ceva care este disponibil doar marilor genii sau marii artiști.

Dar creativitatea este ceva ce avem cu toții la dispoziție și pe care putem începe să o folosim pentru a îmbunătăți modul în care comunicăm cu clienții noștri. Uneori tindem să credem că creativitatea este doar ceea ce este legat de ceea ce este nou. Sau cu ceea ce atrage atenția. Și, deși acestea sunt fațete ale creativității, ele nu sunt singurele.

Cum să dobândești creativitatea în afacerea ta?

O modalitate de abordare a fi mai creativi cu clienții noștri începe prin a ne da seama că putem începe cu un sentiment de explorare. Unul dintre lucrurile pe care le fac copiii în mod continuu este explorarea. Ei explorează lumea din jurul lor. Și un alt lucru pe care îl fac continuu este să se joace. Ambele activități sunt foarte împletite. Copiii se joacă constant în timp ce explorează și explorează în timp ce se joacă. Și în multe dintre jocuri, ei creează noi modalități de a relaționa elementele cu care se joacă.

Cand devenim adulti,
tindem sa credem ca lucrurile sunt asa cum sunt.

Nu ne mai jucăm sau ne jucăm în contexte foarte specifice, contexte de joc. Deoarece trebuie să ne implicăm în tot mai multe activități, trebuie să lăsăm multe lucruri stabilite, astfel încât să ne putem dedica eforturile altor sarcini.
Sunt toate acele lucruri pe care le facem în mod obișnuit, acele lucruri stabilizate, cele care au cele mai multe oportunități de a fi creativi.

Incercati următorul exercițiu.

  1. Luați una dintre activitatile  pe care le faceți în mod normal cu clienții dvs.
  2. întreabă-te care este obiectivul, de ce o faci, ce vrei să realizezi.
  3.  întrebați-vă ce nu poate fi schimbat în legătură cu acea activitate, fără a pune în pericol ceea ce doriți să realizați.
  4. Ia în considerare dacă există alte modalități de a realiza același lucru.
  5. În cele din urmă, ia în considerare ce se întâmplă dacă nu atingi acest obiectiv. Cum afectează restul activității, cum se raportează la restul problemelor importante din afacerea dvs.

Ai nevoie de reclame creative pentru afacerea ta?

Scrie-ne aici. Consultanța este gratuită, pentru că ideile clienților noștri sunt neprețuite.

Contacteaza-ne!

Leave a Reply