Skip to main content

Pentru o bună vânzare trebuie sa îndeplinești cele 3 elemente cheie in afacerea ta.Cu ajutorul lor vei intelege că eșecul sau succesul nu depinde doar de a avea un bun produs sau serviciu, ci și un bun copywriter și trafic.

Știai că există acest triunghi de vânzări ?

Este alcătuit din 3 elemente cheie, care sunt esențiale pentru a realiza o bună vânzare:

  1. Produsul.Este baza vânzării.Dacă nu avem un produs bun sau un serviciu bun, vă vom spune în avans că rezultatele nu vor fi bune.
  1. Copywriting.De aici intrăm în joc.Comunicarea este, modul în care sporim acea valoare percepută de la cei care ne citesc.
  1. Trafic.Pentru a vinde, ai nevoie de mulți oameni pentru a vedea acel produs și îl poți obține numai dacă îi atragi către el. De exemplu, prin publicitate sau blog.

Este foarte clar că aceste elemente cheie sunt necesare. Nu contează prețul produsului sau experiența vânzătorului. Dacă le ai, vei vinde. Acum vom explica de ce sunt atât de importante.

PRODUS

Este baza pentru vânzare. Trebuie să contăm cu un produs sau serviciu bun.Nu ar trebui să creezi un produs sau un serviciu care nu crezi că este bun.

Este rău pentru tine (îți pătează reputația), este rău pentru public (nu funcționează) și nici măcar nu va fi vândut nici de cel mai bun Copywriter. Și chiar dacă îl vinzi, în cele din urmă, va exista un salt negativ (de exemplu, îl va înapoia) și va fi inutil.

COPYWRITING

Copywriting-ul ridică valoarea percepută a produsului și îl face ușor de înțeles de către public. Cu alte cuvinte, publicul înțelege de ce trebuie să plătească acel preț pentru că înțelege cum îi va ajuta și transformarea care va avea loc în viața lor.

Un produs bun se vinde, dar un produs bine prezentat, explicat și comunicat vinde mult mai mult.

TRAFIC

Traficul înmulțește rezultatele unui produs bine comunicat în mod corect. Acesta atrăgând toate vizitele oriunde dorim (către o pagină de vânzări, un webinar sau abonați prin e-mail).

Când se lucrează în același timp cu copywriting se întâmplă 2 lucruri:

  • Costurile de achiziție sunt reduse, deoarece o strategie bună din mesaj se va potrivi mai bine cu copia, deci se vor înscrie mai mulți oameni.
  • Calificarea se îmbunătățește pentru că înțelegeți foarte bine publicul către care vă adresați.

Prin urmare, trebuie să înțelegeți că aceste 3 elemente sunt fundamentale.

Păstrați echilibrul

Vânzarea este ca „un scaun cu 3 picioare”: produs, copywriting și trafic. Dacă unul eșuează, scaunul cade sau se înclină.

După munca si efortul depus pentru crearea unui bun produs sau serviciu trebuie să știi și cum să-l promovezi.

Spune-ne care este situația ta!

Nu renunța, doar pentru că nimeni nu ți-a explicat necesitatea de a crea echilibrul între produsul/serviciul tău, trafic și copywriting.

De cele mai multe ori mulți dintre clienții noștri erau dezamăgiți și pe punctul să renunțe după multă muncă depusă crezând că nu mai exista nici o soluție pentru că au încercat cu promovarea dar nu a mers, până ce au înțeles că nu este unicul ce trebuie să facă. Și bucuria și satisfacția obținută văzând rezultate este de nedescris.

Așa că se poate. Este posibil să ai satisfacția reușitei după așa de multă muncă depusă și nu doar atât ci să câștigi timpul mult dorit 😉, fără să mai vorbim de beneficiul pe care îl meriți.

Suntem aici pentru tine!

Pentru a face posibil ca clienții tăi ideali să știe de tine și să înțeleagă valoarea muncii tale și a produsului tău.Dacă ești deja ești mulțumit de vânzările actuale te ajutăm să urci la nivelul următor.

Contacteaza-ne!

Leave a Reply